Παιδότοπος Joyce ‘n’ Fun : νέα σεζόν με ανανεωμένους χώρους και μπόλικο κέφι στη Σκιάθο

Με ανανεωμένους χώρους και μπόλικο κέφι ξεκίνησε την χειμερινή σεζόν το Joyce ‘n’ Fun, ο παιδότοπος της Σκιάθου. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου έγινε το Opening party κατά το οποίο γέμισε ο παιδότοπος με χαρούμενες φωνές, γέλια και ευτυχισμένα προσωπάκια.
Καινούργια τραπεζοκαθίσματα περίμεναν τους γονείς αλλά και μια γωνιά καπνίσματος. Για τα παιδιά, η γκαρνταρόμπα με τις στολές έχει ανανεωθεί και ένα τραμπολίνο, μέσα, δίπλα στην μπαλοπισίνα, ήρθε να συμπληρώσει το αγαπητό σε όλους φουσκωτό κάστρο που είναι έξω. Ενώ έπαιζαν τα παιδιά, έτρεχαν, χοροπηδούσαν, χόρευαν και άφηναν ελεύθερη την φαντασία τους, οι γονείς απολάμβαναν το καφέ τους καθισμένοι στα καινούργια τραπεζάκια με την παρέα τους.
Τα παιδιά έπιναν χυμούς αλλά και έτρωγαν σπιτικά βίγκαν γλυκά και μπόλικο φρέσκο ποπ κορν. Οι τελευταίοι καλεσμένοι έφυγαν κατά τις 21.00 και όλοι δηλώσαν ενθουσιασμένοι ! Είχαν περάσει υπέροχα τα παιδιά αλλά και οι γονείς που μπόρεσαν να χαλαρώσουν λίγο γνωρίζοντας πως τα παιδιά τους έπαιζαν άφοβα στο ασφαλής περιβάλλον του παιδότοπου υπό την επίβλεψη τους ειδικευμένου προσωπικού, γιατί και οι γονείς έχουν το δικαίωμα να ξεκουραστούν !

http://skiathoslife.gr/2016/11/01/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%83-joyce-n-fun-nea-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *